Nemcsakszállás.hu – Programokhoz szállás, szálláshoz programok!

Szűrési feltételek
Mikorra keres programot?
Kifejezés
Hol keres programot?
 
Rendezés
 A programajánló a programszervező partnereink által feltöltött információkat foglalja magába, ezért azok tartalmáért a www.nemcsakszallas.hu felelősséget nem vállal.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >|
Találatok száma: 244
Történelmi Park
Csurgó
A Történelmi Park 10 állomása országunk és városunk történelmének csomópontjait eleveníti meg változatos eszközökkel. Legkedveltebb a palánkvár, látványos bástyáival ostromra hív gyermeket és felnőttet egyaránt. A gyógynövénykertet végigjárva a régi magyar nagyasszonyok szorgalmas és küzdelmes életét is felidézhetjük, Török Bálintné Pemflinger Katalinra emlékezve. A séta végén pihenő- és tűzrakóhely, kemence várja a vendéget.
Szabadidős programok Gyermek programok, játszóházak
Pastorale - Zuglói Szent István Zeneház
Budapest
Az István Gimnáziumban már az 1960-as évek végétől intenzív zenei élet folyt, ezét kézenfekvő volt egy kerületi zeneiskolai hálózat létrehozása, mellyel Záborszky Józsefet bízták meg.
Színház, mozi, koncert
A Vértes Agorája
Tatabánya
A Vértes Agorája Tatabánya és tágabb földrajzi környezete kulturális, közművelődési és közösségi életét hivatott szervezni, a hagyományok megőrzésével, egyszersmind új utak keresésével. Programjaival, szolgáltatásaival elébe megy a lakosság, a szakmai partnerek és a döntéshozók igényeinek. Tekintettel van a város sajátosságaira, a településrészek identitására, értékeire.
Kiállítások Színház, mozi, koncert
 UFOHANGÁR Interaktív Színház
Budapest
Az új program egy kiállítás-színház, mely az UFO kutatás történetét mutatja be, a leghíresebb eseteket meséli el, video bejátszások és bemutatandó tárgyak segítségével. Ezek mellett azonban valódi kutatási élményekhez kötődő tárgyakat, pl. meteor darabokat, távirányításos UFO modelleket, stb. mutat be.
Kiállítások Színház, mozi, koncert
Barátság Kulturális Központ
Százhalombatta
Az 1985-ben átadott Barátság Művelődési Központ épülete évtizedek óta központi szerepet töltött be a százhalombattai kulturális élet alakulásában. Az idő múlásával az épület megöregedett és egyre kevésbé felelt meg a kor elvárásainak.
Színház, mozi, koncert
BonBon Matiné
Budapest
A Bonbon Matiné 1998-ban született azzal a céllal, hogy a gyerekprogramok tengerében kulturált szórakozást kínáljon a legkisebbeknek és a kisgyerekes családoknak Budapesten és országszerte egyaránt. Célunk a kortárs és klasszikus kultúra megismertetése és megkedveltetése a gyerekekkel, elsősorban zenei produkciókon keresztül.
Színház, mozi, koncert Gyermek programok, játszóházak
Bródy Kisszínház
Budapest
Új színházi tér telik meg hamarosan programokkal, a Bródy Kisszínház.
Színház, mozi, koncert
Budapest Jazz Club
Budapest
A Budapest Jazz Club immáron 5 éve fővárosunk jazzéletének központja. Napról-napra nívós pogramok várják az igényes és emlékezetes időtöltésre vágyó nagyérdeműt.
Színház, mozi, koncert
Budapest Music Center
Budapest
A jelenkor magyar zenei értékeinek együttes és összehangolt felmutatása – 1996-os alapítása óta ez a Budapest Music Center (BMC) fő célkitűzése.
Színház, mozi, koncert
Erkel Színház
Budapest
A színház, amely 101 évvel ezelőtt kilenc hónap alatt épült fel, most néhány hónap alatt újult meg úgy, hogy ma este felmehet a függöny” – ezzel a mondattal indította el a közel hat év után újra nyíló Erkel Színház tavaszi évadát Ókovács Szilveszter főigazgató.
Színház, mozi, koncert
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >|
Találatok száma: 244

KULTÚRA ÉS SZÓRAKOZÁS

Operett Színház

Budapesti Operettszínház

Rómeó és Júlia  Csárdáskirálynő / Rebecca 

_________________________________

Vígszínház

Vígszínház

A Revizor / Mephisto Popfesztivál 40 
Dzsungel könyve

_________________________________

Nemzeti Színház

Nemzeti Színház

János Vitéz / Psyché
Vitéz lélek
Éjjeli menedékhely

_________________________________

Miskolci Nemzeti Színház

Miskolci Nemzeti Színház

Lili bárónő / A tanítónő
Don Giovanni

_________________________________

Csiky Gergely Színház

Csiky Gergely Színház

A király beszéde
Hippolyt a lakáj
Bölcs Náthán


További programok és jegyvásárlás >>